Chinees Nieuwjaar Actie

Het jaar van de hond

16 februari begint het Chinese nieuwjaar en dit jaar staat het tot 4 februari 2019 in het teken van de hond.🎏🐶De hond is trouw, loyaal, verdraagzaam en heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid.❤

Iedereen die het Chinese sterrenbeeld hond heeft kan vanaf 16 februari tot en met 16 maart voor de helft van de prijs dineren op vertoon van je id kaart samen met 1 betalende volwassene op de dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag! *niet geldig in combinatie met andere acties, de verjaardagsactie, de spaarkaart en de vrouwendag actie. Apart afrekenen is niet mogelijk.

JARIG? PHOENIX TRAKTEERT!

Ben je jarig? Kom dan bij Phoenix en geniet van een gratis* all-in diner diner op vertoon van je legitimatie! *Neem minimaal 3 betalende personen mee. De actie is alleen geldig op de verjaardag zelf!

Vergeet niet te reserveren om teleurstellingen te voorkomen, vermeld hierbij ook dat het om de verjaardagsactie gaat.

*Acties zijn niet geldig op speciale dagen of in combinatie met andere acties. Als verjaardag op een speciale dag valt krijgt u een dinerbon, zodat u op een andere dag gratis kunt komen dineren. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.

VROEGE VOGELS

Op zaterdag en zondag van 16.00 tot 18.00 uur kun je gebruik maken van onze vroege vogel actie. Kinderen eten dan voor € 1,00 per levensjaar en volwassenen tegen het gereduceerde tarief van € 21,95 per persoon.

Vergeet niet te reserveren om teleurstellingen te voorkomen, vermeld hierbij ook dat het om de vroege vogel actie gaat.

*Acties zijn niet geldig op speciale dagen of in combinatie met andere acties. Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken op onze acties.